A gourmet fesztivál több év kihagyás után tért vissza tavaly májusban, története során először nem egy konkrét ételt állítva a középpontba, hanem egy tágabb témát, az örökséget. Hívószava ezúttal az új generáció lesz – mondta Nemes Richárd főszervező a rendezvény keddi budapesti sajtótájékoztatóján. Mint hozzátette, a rendezvény lényege továbbra is az az óriási, szabadtéri „sétálókóstoló”, amelyen mintegy száz kiállító: a legjobb fővárosi és vidéki fine dining éttermek, bisztrók, alternatív éttermek, cukrászdák, borászatok, bárok és sörfőzdék várják a vendégeket. Soha ennyi új konyha nem volt még a kínálatban: az ötven résztvevő étterem több mint negyede újoncként jelenik meg a fesztiválon – hívta…
A cikk folytatódik: http://kulturmozaik.co.hu/program/2023/05/25/nyar-elejen-rendezik-meg-a-gourmet-fesztivalt.html
- Hirdetés -