Kezdőlap Életmód Egy ősi magyar étel recept, ami ma is megállja a helyét

Egy ősi magyar étel recept, ami ma is megállja a helyét

Hozzávalók: 1 kg kacsacomb vagy kacsamell (csontozott és bőr nélkül) 2 közepes vöröshagyma, apróra vágva 2 gerezd fokhagyma, zúzva 2 evőkanál libazsír vagy olaj 2 evőkanál pirospaprika 1 teáskanál őrölt kömény 1 babérlevél 2 dl húsleves Só ízlés szerint Friss apróra vágott petrezselyem a tálaláshoz Elkészítés: A kacsacombot vagy kacsamelleket vágd kisebb darabokra, majd sózd meg ízlés szerint. Egy nagyobb lábasban olvassz meg libazsírt vagy melegíts olajat közepes lángon. Add hozzá az apróra vágott vöröshagymát, és pirítsd aranyszínűre. Add hozzá a zúzott fokhagymát, és pirítsd további 1 percig. Húzd le a lábast a tűzről, és keverd hozzá a pirospaprikát. Vigyázz,…

- Hirdetés -
MEGOSZTÁS
- Hirdetés -