Kezdőlap Életmód Friss és ízletes: paradicsomos caprese saláta

Friss és ízletes: paradicsomos caprese saláta

Hozzávalók: 4 nagyobb méretű, érett paradicsom 2 labdányi friss mozzarella sajt Friss bazsalikom levelek Extra szűz olívaolaj Balzsamecet vagy balzsamecet krém Só és frissen őrölt fekete bors ízlés szerint Elkészítés: Paradicsomok felvágása: Mossa meg és szárítsa meg alaposan a paradicsomokat. Vágja őket kb. 0,5 cm vastag karikákra. Mozzarella szeletelése: Vágja a mozzarella sajtot vékony szeletekre, olyan vastagságúra, mint a paradicsomkarikák. Rétegezés: Egy tálalótálban vagy tányéron kezdje el a rétegezést. Helyezzen egy paradicsomkarikát az aljára, majd rá egy szelet mozzarella sajtot. Ismételje meg ezt a folyamatot, amíg minden paradicsom és mozzarella fel nem használódik. Ügyeljen arra, hogy szépen váltakozzanak a rétegek….

- Hirdetés -
MEGOSZTÁS
- Hirdetés -