Vitaminokban gazdag zöldségek és gyümölcsök Narancs és citrom: Ezek a gyümölcsök gazdagok C-vitaminban, amely támogatja az immunrendszert és segít a fertőzések elleni küzdelemben. Édesburgonya és sütőtök: A béta-karotinban bővelkedő zöldségek (például az édesburgonya, a sütőtök) segítenek az immunrendszer erősítésében, és antioxidáns hatásukkal is támogatják a szervezetet. Fokhagyma és gyömbér: A természetes antibakteriális és vírusellenes tulajdonságokkal rendelkező ételek, mint a fokhagyma és a gyömbér, hatékonyan segítik a szervezet védekezését a kórokozók ellen. Melegítő levesek és főzetek A hideg időben a meleg levesek nemcsak lélekmelegítőek, hanem hozzájárulnak az egészséghez is. Készítsünk zöldségekből, csontból készült levest, amely gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban. Hidratálás…
A cikk folytatódik: http://biokalauz.co.hu/elelmiszer/2024/11/07/teli-etelek-az-immunrendszer-erositesere.html
- Hirdetés -