Kezdőlap Életmód Egy finom étel, ami ősszel is feldob!

Egy finom étel, ami ősszel is feldob!

Hozzávalók: 1 közepes sütőtök (kb. 1,5 kg), megtisztítva és kockázva 2 közepes sárgarépa, megtisztítva és felkockázva 1 közepes vöröshagyma, apróra vágva 2 gerezd fokhagyma, zúzva vagy apróra vágva 4 csésze zöldség vagy csirkehús alaplé 2 evőkanál olívaolaj 1 teáskanál szárított kakukkfű 1/2 teáskanál őrölt gyömbér Só és frissen őrölt fekete bors ízlés szerint Tejföl vagy tejszín a tálaláshoz Friss petrezselyem vagy snidling apróra vágva a díszítéshez Elkészítés: Előmelegítjük a sütőt 200 fokra (180 fokra ventilációs sütőben). Egy nagy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, majd terítsük el rajta a kockázott sütőtököt és sárgarépát. Locsoljuk meg az olívaolajjal, majd sózzuk, borsozzuk ízlés szerint….

- Hirdetés -
MEGOSZTÁS
- Hirdetés -