A grillezést sokan alighanem a legegyszerűbb konyhai műveletek között tartják számon és valóban nem nagy ördöngösség. Nemcsak nyáron, hanem a hidegebb hónapokban is egyre népszerűbb, mégis kellő odafigyelésre van szükségünk, hogy ne csak egy „valahogy” megsült ételt helyezhessünk végeredményként a tányérokra, hanem egy olyan finomságot, amitől mindenki elégedetten csettint majd az asztalnál. Ahhoz, hogy tényleg átütő sikert érjünk el, mindössze néhány tanácsot kell megfogadnunk, melyeknek köszönhetően gyakorlatilag nullára redukáljuk a hibalehetőségek arányát. A tökéletes grillezés titkairól Kovács Péter, a Gierlinger termékeket is gyártó Tamási-Hús Kft. kereskedelmi igazgatója pontról pontra rántja le a leplet. A pácolás rejtelmei A pácolás aranyszabálya…
A cikk folytatódik: http://vadaszideny.co.hu/konyha/2023/06/21/ez-a-tokeletes-grilletel-titka.html
- Hirdetés -