A tavasz és a nyár a szabadban való sütés-főzés ideje. Talán már a legtöbben meg is ejtették az idei első grillezést vagy bográcsozást, de ehhez talán nem vadhúst használtak fel. Márpedig kiváló étek a vaddisznó húsa grillezve. Mielőtt a sütésbe kezdenénk több napos előkészület szükséges a vadhúshoz, tehát idejében neki kell kezdeni a grillezés megalapozásához. A vaddisznó saslikhoz legjobb, ha combot, lapockát vagy tarját használunk fel. Szükség lesz még füstölt szalonnára, fokhagymára, vöröshagymára, ecetre, őrölt köménymagra, babérlevélre, őrölt borsra és sóra. A fiatal vaddisznó húsából készülő ételhez a húst nagyobb kockákra kell szelni. A pácoláshoz szükség lesz egy akkora edényre,…
A cikk folytatódik: http://vadaszideny.co.hu/konyha/2018/05/24/grillezes-a-szabadban-vaddisznobol.html
- Hirdetés -