Ma már egyáltalán nincs nehéz dolgunk, ha ötleteket keresünk, hogy mégis mit készítsünk a grillen. Sőt, sokszor épp a bőség zavara az, ami gondot okozhat. Hisz annyi jó recept van! Süthetünk csirke-, marha- vagy sertéshúst, de akár halat is. Készíthetünk saslikokat felszeletelt zöldségekből és húsfélékből. De lehet akár hamburger is a menü, amihez a húspogácsát természetesen a grillen sütjük ki. Forgónyárson megsüthetünk egy egész csirkét is, ám az is biztos, hogy egy ízletes marhasteak után az összes vendég megnyalja mind a tíz ujját. És ez még mindig csak néhány ötlet, amiket a végtelenségig lehet variálni. A grillen sült ételeket pedig…
A cikk folytatódik: http://azokosotthon.co.hu/termekek/2023/06/05/itt-a-nyar-kezdodik-a-grillszezon-.html
- Hirdetés -