Édesanyja és nagymamája mellett tanult főzni Serbán Attila. Már korán megtapasztalta, hogy igazán finom étel csak jó alapanyagból készül, ezért színészi karrierje kezdetén, amikor Debrecenbe szerződött, rendszeresen piacon vásárolt. „Amikor elkezdtem saját magamra főzni, egyedül kísérleteztem ki a különböző recepteket. A mai napig szeretek a konyhában tevékenykedni, mert egy kiváló menekülési útvonalat jelent nekem a stresszből” – fogalmazott a musicalszínész, miközben a Család-barát konyhájában Stiller Tamás kreatív séf mellett segédkezett. A Duna délelőtti magazinműsora mindig egészséges, gyors, egyszerű, pénztárcabarát recepteket mutat be, ezek mellett hasznos tanácsokat is ad a szülőknek, például, hogy miként bírják kóstolásra az egyoldalúan táplálkozó gyermeküket. A szakember…
- Hirdetés -