A díjnyertes pisztáciás csigát 2020-ban fejlesztette a Vál-Völgye Pékség tulajdonosa, Kenéz-Hanyecz Kinga, de rövid idő alatt a kakaós csiga mellett a második legnépszerűbb termékük lett. A pékséget Kenéz-Hanyecz Kinga éppen azért alapította, mert úgy érezte, hogy a feltörekvő hazai éttermeknek és hoteleknek szükségük lehet folyamatosan magas minőséget gyártani képes beszállítóra – olvasható a szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményben. A Vál-Völgye Pékség saját értékesítési hellyel nem rendelkezik, de a fagyasztott gyártási módszernek köszönhetően termékei (köztük a díjnyertes pisztáciás csiga is) számos hazai boltban és pékségben megtalálhatóak, és helyben sütve jutnak el rajongóikhoz. A környékbeli üzleteken túl olyan neves vevőik is vannak, mint Ördög…
A cikk folytatódik: http://sikeres$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");retuhirek/2023/09/20/magyar-gyozelem-a-gasztro-oscaron.html
- Hirdetés -