A magyarok döntő többsége hétközben a munkahelyén ebédel. Különösen igaz ez a fővárosban élőkre, valamint a 18 és 30 év közöttiekre, mindkét szegmensben nyolcvan százalék feletti ez az arány – állapítja meg az ételszállító Wolt Magyarország és a Profession.hu közösen megrendelt reprezentatív felmérése. „A válaszadók közel kétharmada otthonról vitt ételt fogyaszt, de egy három évvel korábbi felmérésünkhöz képest határozottan jó tendencia, hogy mára megfeleződött az arány, és már csak minden ötödik munkavállaló eszik munka közben, a számítógép előtt ülve, ehelyett inkább már megadja magának a szükséges ebédidőt” – mondta Varga Balázs, a Profession.hu marketing vezetője. Hozzátette: „a korábbiakhoz képest némileg emelkedett, jelenleg…
A cikk folytatódik: http://sikeresceg.co.hu/munkaero/2018/11/28/munkahelyi-ebed-korkep-itt-is-a-hazi-kosztra-eskuszunk.html
- Hirdetés -