Kezdőlap Életmód Mutatjuk, mihez kezdjen a karácsonyi lakoma utáni maradékkal

Mutatjuk, mihez kezdjen a karácsonyi lakoma utáni maradékkal

Karácsony után pár nappal már mindenki nagyon unja az ünnepek alatt oly szívesen fogyasztott finomságokat. Jellemzően az anyák azok, akik feláldozzák magukat, és két héten át eszik a maradék töltött káposztát, a kiszáradt bejglit, a kókuszos kockát. Pedig a legtöbb ünnepi fogás fagyasztható – igen, a halászlé is, a töltött káposzta is, még a bejgli is, bár ez utóbbit érdemes még viszonylag friss állapotban fagyasztani. Mentsünk meg minél több ételt Hiszünk a segítségnyújtásban, így ha van a szemünk előtt az ismeretségben valaki, akiről tudjuk, hogy szüksége van élelmiszerre – akkor gondos és gusztusos csomagolás után a még felhasználható élelmiszereket vigyük…

- Hirdetés -
MEGOSZTÁS
- Hirdetés -