Hozzávalók: 400g tészta (pl. penne vagy farfalle) 1 csomag zöldspárga (kb. 400g), végeik levágva és feldarabolva 3 gerezd fokhagyma, apróra vágva 1/4 csésze olívaolaj 1/2 csésze reszelt parmezán sajt Só és frissen őrölt bors ízlés szerint Friss petrezselyem vagy bazsalikom a díszítéshez Elkészítés: Egy nagy fazékban forralj fel bőségesen vizet, majd sózd meg. Add hozzá a tésztát, és főzd al dente (a csomagoláson jelzett időnél 1-2 perccel kevesebbet). Közben egy nagy serpenyőben melegítsd fel az olívaolajat közepes lángon. Adj hozzá apróra vágott fokhagymát, és pirítsd 1-2 percig, amíg illatos lesz. Add hozzá a feldarabolt zöldspárgát a serpenyőhöz, és pirítsd további…
A cikk folytatódik: http://12csillagjegy.co.hu/receptek/2024/03/22/tavaszi-izelito-zoldsparga-es-sajtos-teszta.html
- Hirdetés -