C-vitaminban gazdag brokkoliA brokkoli kiváló C-vitamin-forrás, amely elengedhetetlen a immunrendszer megfelelő működéséhez. A hideg hónapokban fogyasztva segít csökkenteni a fertőzések kockázatát és gyorsabban gyógyulni a megbetegedésekből. A-vitaminban dúsított sütőtökA sütőtök nagy mennyiségű A-vitamint tartalmaz, amely létfontosságú a nyálkahártyák egészségéhez, amelyek az első védelmi vonalat képezik a kórokozókkal szemben. Emellett a sütőtök tele van antioxidánsokkal, amelyek támogatják az immunrendszert. Gyömbér a gyulladás ellenA gyömbér nemcsak egy kellemes ízű fűszernövény, hanem erős gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik. Ezenkívül segíthet enyhíteni a hideg és a megfázás tüneteit, valamint erősítheti az immunrendszert. Cinkben gazdag sóskaborA sóskabor kiváló forrása a cinknek, amely elengedhetetlen a sejtek fejlődéséhez…
A cikk folytatódik: http://biokalauz.co.hu/elelmiszer/2023/12/01/teli-immunerosito-zoldsegek.html
- Hirdetés -